Hazırlık Sınıfı Seviye Tespit Sınavı Sonuçları

16 Eylül 2021 / Perşembe

Merhaba sevgili öğrenciler,

2021-2022 Seviye Tespit Sınavı Sonuçlarını aşağıdaki belgeler de bulabilirsiniz.

14 Eylül Salı günü yapılan Seviye Tespit Sınavından barajı geçemeyen öğrencilerimiz A kuru ve B kuru olmak üzere ikiye ayrılmışlardır ve Hazırlık Okulumuzda eğitim göreceklerdir.

• İsmi "Level A" belgesinde yer alan öğrencilerimiz Hazırlık Okulumuzda A seviyesinde eğitim görmeye başlayacaklardır.
  • İsmi "Level B" belgesinde yer alan öğrencilerimiz Hazırlık Okulumuzda B seviyesinde eğitim görmeye başlayacaklardır.

14 Eylül Salı günü yapılan Seviye Tespit Sınavından barajı aşan öğrencilerimiz 17 Eylül Cuma günü yapılacak olan Yabancı Dil Yeterlilik Sınavına girmeye hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizin isimleri "Yabancı Dil Yeterlilik Sınavına Girmeye Hak Kazanan" belgesinde yer almaktadır. Bu öğrencilerimizden yapılacak olan yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olanlar bölümlerinde eğitime başlayacaklardır. Yapılacak olan sınavdan istenilen başarıyı gösterememiş öğrencilerimiz ise Hazırlık Okulumuzda  B seviyesinde eğitim görmeye başlayacaklardır.

Ekteki dosyalarda 17 Eylül Cuma günü yapılacak olan yazılı (Writing) ve sözlü (Speaking) sınavları ile alakalı detayları bulabilirsiniz.

Belgelerde öğrencilerimizin isimlerinin, soy isimlerinin ve öğrenci numaralarının bir kısmı KVKK uyarınca gizlenmiştir.

"Aşı kartı bulunmayan öğrencilerimizin 17 Eylül Cuma günü yapılacak olan sınava alınabilmeleri için PCR testi yaptırmaları gerekmektedir. Negatif PCR testi olmayan öğrenciler ya da aşısı tam olmayıp PCR testi yaptırmamış öğrenciler sınava alınmayacaktır."