Ankara Bilim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2. Sınıf Öğrencileri Ayvalı Sera Ziyareti

19 Aralık 2023 / Salı

2. Sınıf Öğrencileri. IAD 201 kodlu Tasarım Stüdyosu kapsamında Ayvalı Sera, Süs Bitkileri Üretim ve Satış İşletmesine bir teknik gerçekleştirmişlerdir. İç mekan ve yakın çevrelerinde bitkisel uygulamalarla gerçekleştirilebilecek çeşitli mekan tanımlama ve zenginleştirme olanaklarının aktarılması bakımından öğrencilerin ufuklarının açıldığı çok verimli bir gözlem gezisi olmuştur.  Ayvalı İşletmesi çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlikleri ve eğitime verdikleri destekleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Dr. Nedim Kemer

Ankara Bilim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi,